Over mij:

Ik ben een geregistreerde Fysio-manueel-hypnotherapeut die therapie aanbiedt voor individuen en groepen. Ik leg me erop toe mensen te helpen het maximale uit hun leven te halen. Als individu en als groep. Het is een ontdekkingsreis die ik met elke cliënt/groep weer bijzonder vind - ik ben elke dag dankbaar voor mijn werk.

  
 ·  1981-1982  Fysiotherapeut/ officier Koninklijke Marine.

· 1983-1984  Fysiotherapeut topsport praktijk Amsterdam. 

· 1984- heden  Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in 

                           Vlaardingen.

. 1985-1989 Fysiotherapeut Nederlands Dames Hockeyteam. 

. 1994-1997 Fysiotherapeut talentengroep KNHB. 

. 1995- heden  Adviesbureau voor fysieke arbeidsomstandigheden, AFA.

· 1986-2010   Bedrijfsfysio-manueeltherapeut Unilever Vlaardingen. 

· 1988 Fysiotherapeut Olympische spelen Seoul. 

·  2000 Octrooi 1015970, Detecteren van een foute zithouding

             middels sensorsysteem.     

·  2009-2010 Manager Jong Oranje Heren KNHB. 

·  2010-2014 Manueeltherapeut Nederlands  Heren Hockeyteam     · 

.  2012 Manueeltherapeut Olympische Spelen Londen.

.  2012 NLP trainer.

.  2017 Register Hypnotherapeut. 

.  2017 Dependance Praktijk voor Manuele therapie en Hypnotherapie 

             Den haag.
.  2018 Gespecialiseerd in Verdiepte Concentratie Techniek.

Onze sessies zullen in een veilige omgeving voor je zijn waarin je de professionele begeleiding krijgt die je nodig hebt. Hoewel we zullen praten over problemen waar je tegenaan loopt, richten we ons ook op je sterke kanten en zoeken naar we naar de beste manier om positieve veranderingen aan te brengen in je leven.

  

Quote

Paul van Ass

Voormalig Bondscoach Nederlandse Heren Hockeyelftal over HW vd Kamp

Ik kende HW al jaren als vakbekwame fysio-manueel therapeut. Bij mijn benoeming als bondscoach heb ik hem snel gevraagd om deel uit te maken van mijn begeleidingsstaf. Ik kan veel mooie voorbeelden noemen uit de 4 jaar dat hij medeverantwoordelijk was voor de fysieke fitheid en blessurepreventie van het Nederlandse hockeyteam. De meest in het oog springende was de blessure – slechts vier weken voor de start van de Olympische spelen in 2012 - van sterspeler Teun de Nooijer. Alle signalen stonden op rood dat hij nog kon deelnemen. HW heeft toen gevraagd om de verantwoordelijkheid te krijgen samen met de medische staf om de trainingsmomenten, belastbaarheid etc. te bepalen. Het resultaat was fantastisch. Teun heeft alle wedstrijden voor 100% kunnen spelen en heeft een enorme bijdrage kunnen leveren in het winnen van de zilveren medaille in Londen.

Een andere kant van HW is wat minder bekend maar zeker meer dan het vermelden waard. HW is zeer gedreven in het houden van inspirerende en motiverende verhalen. Binnen het Nederlands hockeyteam stonden deze bekend als  “HW praatje”. Bij zijn afscheid heeft hij aan het Nederlandse team en begeleidende staf deze pep-talks gebundeld als cadeau aangeboden. 

Zijn talent om verbaal de geestesgesteldheid van mensen positief te beïnvloeden heeft hij nu omgezet in een nieuw specialisme naast zijn bestaande expertises. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij ook hier weer het vermogen heeft om voor mensen onderscheidend te zijn.

Veel succes HW!